Zorg zoals het hoort

AinaZorg Logo

Kwaliteiten

De betekenis van AINA is puur, genadig en spiegel. Vanuit deze woorden bieden we zorg zoals het hoort. Ondersteuning bieden aan hulpbehoevenden op de meest kwetsbare momenten in het leven. Samen met uw en onze kwaliteiten zorgen we ervoor dat de meest zware en pijnlijke momenten een beetje verlicht kunnen worden.

RESPECT voor u, uw gezondheid, gevoelens, wensen, gewoontes, achtergrond en geschiedenis. Ons uitgangspunt om te ontzorgen, altijd….
EMPATHIE is de kunst je in je verbeelding te verplaatsen in de gedachten van andere mensen, daardoor hun gevoelens en standpunten te begrijpen en je in je handelen daardoor te laten leiden. Ons uitgangspunt om te ontzorgen, altijd….
SAMENWERKEN met u, uw naasten en omgeving. Uw gemeente of andere instanties, uw huisarts of andere zorg professionals. Samen uw leven in een kwetsbare periode waardevol maken.
Aina Zorg probeert zo MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN mogelijk te zijn. Zorg voor diegene die dit het hardst nodig hebben. Maar ook in de keuzes die we maken, van medewerkers tot samenwerkingen.

Aina Zorg gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Lees meer