Zorg zoals het hoort

AinaZorg Logo

Zorg zoals het hoort

Wie we zijn

Begin 2020 heeft Neela Gajadhar Aina Zorg opgericht om cliënten werkelijk tijd en aandacht te geven. Tijdens haar werkzaamheden in de sociale sector, maar ook op persoonlijk vlak heeft zij mogen werken met veel verschillende mensen en hieruit blijkt dat de vraag naar, en behoefte aan werkelijk persoonlijke zorg groot is.

Onze missie

Ondersteuning bieden aan hulpbehoevenden op de meest kwetsbare momenten in het leven. Door middel van maatwerk een perfecte match maken tussen zorgvrager en zorgbieder zodat de meest zware en pijnlijke momenten een beetje verlicht kunnen worden.

Aina Zorg richt zich niet alleen op zorg en verpleging maar zorgt ook voor begeleiding en ondersteuning bij het nemen van afscheid. Wanneer je bewust afscheid kunt nemen zal het proces daarna vergemakkelijkt worden.

Je staat er namelijk niet alleen voor.

Neela Gajadhar
Algemeen Directeur

Als algemeen directeur hou ik me bezig met de kwaliteit van Aina Zorg. Voor mij staat U als mens voorop, dat betekent dat de zorg die wij  bieden altijd goed moet zijn. Ik zal daarom niet alleen achter de schermen actief zijn, maar ook bij u thuis.  Een deel van de begeleiding zal ik voor mijn eigen rekening nemen waardoor ik betrokken blijf met U als zorgvrager.

AinaZorg Raj Gajadhar
Raj Gajadhar
Lid Dagelijks Bestuur

Het doel is om samen met de medewerkers een goed bedrijf neer te zetten waar mensen centraal staan. Door de ontwikkelingen binnen de organisatie nauwlettend te volgen, veranderen en/of continueren gaan we ervoor zorgen dat U de zorg krijgt die u nodig heeft.

Aina Zorg gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken. Lees meer